Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers met verschillende nationaliteiten, op dit moment voornamelijk uit Syrië. We zijn trots dat de IntegratieCaravann het resultaat is van onze eigen ideeën en inzet. Sinds januari 2016 nemen wij deel aan een werkgroep van The Hague Peace Projects. Dit is een vredesorganisatie die gelooft dat conflicten niet worden opgelost met geweld en kracht, maar door dialoog en onderlinge samenwerking. Ze draagt bij aan kennis over de achterliggende oorzaken van oorlog en geweld, en betrekt vluchtelingen bij het zoeken naar vreedzame oplossingen.

s11

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s