Op weg naar Tiel!

Op zaterdag 8 juli komen we met onze caravan naar Tiel. We hebben gehoord dat het een mooi plaatsje is aan de waal. Het is een hele oude stad, uit de 5e eeuw. Weten jullie ook hoe oud de steden zijn waar wij vandaag komen? Damascus en Allepo, de twee grootste steden van Syrië zijn één van de oudste van de wereld. Ook hoorden we dat Tiel erg bekend is om het fruit dat er groeit. Weet jij welke vruchten er uit Syrië komen? Dit en nog veel meer kun je ons allemaal vragen als we een bezoek brengen aan Tiel. We staan tussen 11 en 4 uur op de groenmarkt. Tot dan!

Ken je mensen in Tiel? Nodig ze dan vooral uit via ons facebookevent!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s